Wereldverbeteraars gezocht!

 

De succeskansen voor stiefgezinnen zijn klein. 

Ongeveer 30% van de samengestelde gezinnen is na 7 jaar nog bij elkaar. Dat is met name voor de kinderen heel slecht. Ongevraagd wordt hun wereld na een eerdere scheiding opnieuw op de kop gezet. Ze presteren daardoor minder op school, hebben een lager zelfbeeld, lijden meer aan depressies en raken veel vaker verlaafd. In de jeugd GGZ komt 80% van de kinderen uit een samengesteld gezin. Inmiddels leeft ruim 10% van alle Nederlandse kinderen in een samengesteld gezin en ieder jaar ontstaan er weer 40.000 nieuwe stiefgezinnen.Dat zijn harde cijfers.

Het moet daarom écht anders! En wij denken dat het ook heel anders kan.

We zijn er van overtuigd dat een goede voorbereiding en betere communicatie écht helpen om het belangrijke verschil te maken.
Het is daarom onze missie om zoveel mogelijk samengestelde gezinnen een laagdrempelig online platform te bieden waar ze terecht kunnen voor praktische, oplossingsgerichte ondersteuning en inspiratie.
Door middel van betaalbare online programma’s. In eerste instantie voor het Nederlandse taalgebied, met een snel vervolg in het Engels. The sky is the limit…

Succesvolstiefgezin.nl is een ambitieuze Startup!

Zonder subsidies of enorm startkapitaal.De eerste stappen zijn gezet, er is al veel tijd en energie geinvesteerd, maar het moet nog véél beter.
We zijn daarom op zoek naar partners/investeerders die snappen waar het over gaat en hun talent en tijd willen inzetten en daarmee investeren in meer gelukkige stiefkinderen en duurzame samengestelde gezinnen. 

We zijn in elk geval op zoek naar:

  • een vormgever voor een strak, clean en sexy grafisch design &
  • een webbouwer/technerd voor de technische uitdagingen.

Natuurlijk wordt andere hulp ook in grote dankbaarheid aanvaard.
We bieden je daarvoor om te beginnen een prestatiebeloning en heel veel goeie karma.
Als je wilt is er ook een vaste werkplek beschikbaar inclusief internet en onbeperkt goeie koffie en thee in Groningen. Gratis uiteraard.

Doe je mee met dit fantastische project?

Laten we samen de wereld een beetje beter maken. Bel/app 06-39003877 of mail hello@succesvolstiefgezin.nl