"Stop vandaag nog
met de ruzies, twijfel, boosheid en frustraties..."

In 7 stappen alles wat je nodig hebt!

Jij hoeft niet te wachten tot het (te) laat is...

Samengestelde gezinnen hebben het vaak zwaar.
In de praktijk blijkt dat maar liefst 70% van deze nieuwe gezinnen binnen 7 jaar weer uit elkaar gaat.
Dat is heftig! En jij wilt uiteraard niet bij die 70% horen.

Je kunt nu gelijk al beginnen met positieve stappen zetten in jouw samengestelde gezin en er wél een succes van maken!


Het SuccesProgramma helpt je met:


✔️ Realistische verwachtingen

✔️ Open en eerlijk met elkaar communiceren

✔️ Geen strijd meer voeren over de opvoeding

✔️ Begrip, respect en ruimte voor elkaar

✔️ Niet meer steeds dealen met allerlei heftige en niet altijd even charmante emoties

✔️ Rust in de tent

✔️ Tijd om te genieten van elkaar en de dingen waar je voor viel bij je partner

✔️ Een goeie balans en veilige haven voor alle kinderen

✔️ Volledig online te volgen

✔️ Wanneer je maar wilt, vanaf iedere internetverbinding

✔️ In het tempo wat bij jou en je leven past 


Hét SuccesProgramma voor elk samengesteld gezin!

Waarom op deze manier?

Er zijn heel veel redenen om geen hulp te zoeken of aan te nemen. Hulp of een steuntje in de rug die je juist zo heel goed zou kunnen gebruiken. Daarom hebben we dit progamma op deze manier gemaakt.

We willen zoveel mogelijk drempels wegnemen om zo veel mogelijk struggelende stiefouders te kunnen helpen. Dat doen we op de volgende manieren:


✔️ Alles is volledig online, zodat je waar je maar wilt en wanneer het jou uitkomt aan de slag kunt.

✔️ Het programma bestaat in principe uit 7 lessen in 7 weken, maar je kunt er zoveel langer of zo korter over doen als je zelf wilt.

✔️ Je kunt het zowel samen met je partner als alleen doen.

✔️ Je bent niet afhankelijk van de beschikbaarheid van een therapeut of coach, en de klik tussen jullie.

✔️ Geen wachttijden of gedoe met je zorgverzekering.

✔️ Het programma is veilig, discreet en anoniem.

✔️ Wij kunnen er in dit digitale format voor zorgen dat jij steeds de beschikking hebt over de meest relevante en toepasbare informatie volgens de laatste onderzoeken en inzichten.

✔️ Doordat we het programma online aanbieden kunnen we de kosten voor jou veel lager houden en wordt het voor iedereen bereikbaar. 

✔️ Omdat we zo gepassioneerd zijn over onze missie en volledig geloven in de waarde van het programma bieden we een keiharde "niet tevreden, geld terug garantie".

Wij hoorden ook bij die 70% die het niet lukte om onze twee gezinnen te laten fuseren tot één nieuw, gelukkig gezin. Het ging een tijdje goed, maar vanaf dag één waren er dingen die onverwacht ingewikkeld, moeilijk of pijnlijk waren. We deden ontzettend ons best om het goed te krijgen, want we waren oprecht hartstikke gek op elkaar. Maar ondanks alle inzet en goeie bedoelingen was het regelmatig super lastig en frustrerend en hebben we het na 7 jaar ons stinkende best doen uiteindelijk toch niet gered


Dat was hartstikke pijnlijk. Gekwetste ego's, zelfverwijt en onbegrip dat we het niet voor elkaar gekregen hadden. Maar het ergste was dat 5 kinderen, die na de eerste scheiding van hun ouders al genoeg te verduren hadden, opnieuw hun veilige thuis kwijt raakten.


Ik wilde maar één ding; begrijpen waarom het niet gelukt was. Ik wist dat het echt niet lag aan dat mijn partner en ik niet goed bij elkaar passen of niet genoeg van elkaar hielden. Maar wat was het dan? Wat maakt dat je zo ontzettend veel stress over zo ontzettend veel dingen krijgt in een stiefgezin? En waarom schiet je daar meestal zo keihard van in de kramp?


Ik ben dus op onderzoek gegaan. Alles gaan lezen wat ik kon vinden over stiefgezinnen. Eindeloos websites van over de hele wereld afgezocht naar antwoorden en inzichten. Trainingen, opleidingen en congressen speciaal voor stief-coaching en begeleiding gevolgd. Heel veel gesprekken met andere (ex) stiefouders en kinderen gehad. En het werd steeds duidelijker waarom het zo ontzettend lastig is. 


Ik heb alle inzichten, antwoorden en oplossingen verzameld en samen met mijn eigen ervaring en expertise in de psychologie en coaching verwerkt tot een super oplossingsgerichte en praktische training; het online SuccesProgramma.

En dit programma en de inzichten daaruit helpen mij nu, iedere dag, zowel in bestaande als in mijn nieuwe relaties. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik een hele hoop oud zeer met mijn ex-partner en de kinderen heb kunnen aanpakken. De kruitdampen zijn grotendeels opgetrokken, de rust is weergekeerd, en zelfs de relatie met m'n ex is weer fijn. Dat had niemand meer verwacht, wijzelf in de laatste plaats.... 

null

Wat had je verwacht?

De belangrijkste basis van het SuccesProgramma is het managen van de totaal onrealistische verwachtingen die wij, onze partners en kinderen en de wereld om ons heen hebben van een samengesteld gezin. Die verwachtingen zijn niet perse te hoog gespannen of juist te laag, maar vooral verkeerd... En dat kan dus eigenlijk alleen maar misgaan. Hoe dat komt en wat je er mee kunt leggen we je in heldere taal uit in dit programma. Eerlijk en realistisch.

Hoe pakken we het aan?

In 7 overzichtelijke stappen nemen we alle verschillende verwachtingen door op de 7 belangrijkste gebieden van jullie samengestelde gezin. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom en je leert je verwachtingen veel realistischer te stellen. We geven je goeie stevige handvaten om dit te doen. Verder leer je heel veel over perspectief, hoe het leven in een samengesteld gezin voor de anderen die bij jouw gezin horen is. Dat is super belangrijk om echte verbinding en connectie te krijgen en daarmee een veel hechter gezin te smeden.


Bij iedere stap horen opdrachten die je gaan helpen het nodige inzicht in jullie persoonlijke situatie te krijgen. Met die kennis kun je jouw gezin weer op koers krijgen en in veel rustiger vaarwater.


Verder komt er eind 2021 een besloten community; je vind daar jouw eigen "tribe" van lotgenoten. Jouw online familie met alle ruimte en begrip voor de uitdagingen van het samengestelde gezin. Empower en support elkaar, zonder schaamte en vanuit positiviteit. De ontwikkelingen voor dit platform zijn nog in volle gang, maar jij hebt als je het SuccesProgramma volgt sowieso een hele dikke streep voor. 

Je bent niet de enige!

Alleen al in Nederland zijn er op dit moment 400.000 samengestelde gezinnen. Achter de voordeuren van verreweg de meeste van deze gezinnen is het regelmatig behoorlijk zwaar weer, en uiteindelijk zijn er na 7 jaar nog maar 30% van de gezinnen bij elkaar gebleven. Dat betekent dat jaarlijks gemiddeld 40.000 stiefgezinnen uit elkaar gaan...  Je bent dus allesbehalve alleen! Ook al kan dat wel heel erg zo voelen.


We hebben het meestal niet graag over onze stief-struggles. Er is een hoop schaamte want je wist toch waar je aan begon? Je wilde het toch zelf zo graag? De heftige emoties die je overvallen als het gaat over je gezin, je thuis of je kinderen kunnen best heel lelijk en niet charmant voelen. Of je voelt je niet loyaal of een verrader als je "uit de school klapt" over jouw gezin en de mensen die je het dichtst bij je staan.

Weet dat er letterlijk honderdduizenden vrouwen (en mannen) in Nederland heel erg met je mee kunnen voelen, en heel goed snappen dat je je ontzettend gefrustreerd, boos, miskend en gekwetst kunt voelen in de hogedruk pan van een samengesteld gezin. 


Een van onze principiële uitgangspunten is bovendien dat IEDEREEN die bij Gezinfluencer betrokken is ervaringsdeskundig op het gebied van samengestelde gezinnen is. Van de vormgever tot de accountant, we zitten of zaten allemaal in het zelfde schuitje. We've all been there...

Start vandaag nog met meer rust en een veel betere sfeer in jouw gezin... !

Krijg nu direct toegang tot de meest complete toolkit

voor een gelukkig en succesvol samengesteld gezin en ga aan de slag. 

De beste stap op weg naar het einde van stress, twijfel, frustratie, onzekerheid en boosheid!


Voor maar €149,75 kun je nu direct aan de slag.

null

De lessen hebben mijn kijk op mijn gezin heel erg veranderd.

Richard - docent & coach

Zeer toegankelijk en toepasbaar, ook in mijn eigen praktijk.

Ria - GGZ psycholoog

Ik had gewild dat dit er was toen ik aan mijn nieuwe gezin begon.

Heleen - ondernemer 

Ben jij klaar voor jouw gelukkige samengestelde gezin?

Ons aanbod...

Om deze voor samengestelde gezinnen extra ingewikkelde tijden iets lichter te maken hebben we een FANTASTISCH aanbod voor je.
We willen zoveel mogelijk mensen helpen er een succes van te maken.


Je betaalt daarom geen € 299,00 maar slechts € 149,75!


Complete no-brainer toch?

In 7 stappen alles wat je weten moet voor een succesvol samengesteld gezin.
Voor de prijs van één sessie relatietherapie, advocaat of mediation
heb je je eigen super toegankelijke toolkit
om direct constructief mee aan de slag te gaan.


De beste investering die je ooit in jezelf en je gezin gedaan hebt.


En ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden? Krijg je het volledige bedrag terug.
Geen discussie, geen addertjes. 
Omdat we geloven in wat we doen. Punt.