bureaublad van stiefgezin coach online training

Over Gezinfluencer

Zoveel mogelijk positieve impact op samengestelde gezinnen!

Persoonlijk...

Wij hoorden bij die 70% die het niet lukte om onze twee gezinnen te laten fuseren tot één nieuw, gelukkig gezin. Het ging een tijdje goed, maar vanaf dag één waren er dingen die onverwacht ingewikkeld, moeilijk of pijnlijk waren. We deden ontzettend ons best om het goed te krijgen, want we waren oprecht hartstikke gek op elkaar. Maar ondanks alle inzet en goeie bedoelingen was het regelmatig super lastig en frustrerend en hebben we het na 7 jaar ons stinkende best doen uiteindelijk toch niet gered. 


Dat was hartstikke pijnlijk. Gekwetste ego's, zelfverwijt en onbegrip dat we het niet voor elkaar gekregen hadden. Maar het ergste was dat 5 kinderen, die na de eerste scheiding van hun ouders al genoeg te verduren hadden, opnieuw hun veilige thuis kwijt raakten.


Ik wilde maar één ding; begrijpen waarom het niet gelukt was. Ik wist dat het echt niet lag aan dat mijn partner en ik niet goed bij elkaar passen of niet genoeg van elkaar hielden. Maar wat was het dan? Wat maakt dat je zo ontzettend veel stress over zo ontzettend veel dingen krijgt in een stiefgezin? En waarom schiet je daar meestal zo keihard van in de kramp?


Ik ben dus op onderzoek gegaan. Alles gaan lezen wat ik kon vinden over stiefgezinnen. Eindeloos websites van over de hele wereld afgezocht naar antwoorden en inzichten. Trainingen, opleidingen en congressen speciaal voor stief-coaching en begeleiding gevolgd. Heel veel gesprekken met andere (ex) stiefouders en kinderen gehad. En het werd steeds duidelijker waarom het zo ontzettend lastig is. 


Ik heb alle inzichten, antwoorden en oplossingen verzameld en samen met mijn eigen ervaring en expertise in de psychologie en coaching verwerkt tot een super oplossingsgerichte en praktische training; het online SuccesProgramma.

En dit programma en de inzichten daaruit helpen mij nu, iedere dag, zowel in bestaande als in mijn nieuwe relaties. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik een hele hoop oud zeer met mijn ex-partner en de kinderen heb kunnen aanpakken. De kruitdampen zijn grotendeels opgetrokken, de rust is weergekeerd, en zelfs de relatie met m'n ex is weer fijn. Dat had niemand meer verwacht, wijzelf in de laatste plaats.... 


Heleen Blazer - founder Gezinfluencer


Missie


Praktische en super toegankelijke trainingen voor elk samengesteld gezin.


Gezinfluencer is sinds 2018 op een heartfelt-missie om de slagingskansen van samengestelde gezinnen veel groter te maken. Het blijkt namelijk hartstikke lastig om van twee bestaande gezinnen een harmonieus en duurzaam nieuw geheel te maken.
De gevolgen voor de kinderen zijn vaak groot en hebben een enorme impact op hun verdere leven.
Dat moet echt anders, en gelukkig kan dat ook! 

Gezinfluencer ging op zoek naar een zo laagdrempelig mogelijk aanbod, dat zo veel mogelijk ouders in deze nieuwe gezinnen bereikt en ondersteunt. Een-op-een coaching of begeleiding is voor veel mensen een veel te grote stap. Daarnaast zijn er vaak allerlei praktische obstakels, die ervoor zorgen dat mensen pas aan de bel trekken, als het water ze al tot aan de lippen staat. Dat is zo ontzettend jammer en onnodig!

Vanuit achtergronden in de psychologie, coaching, e-health, het onderwijs en heel veel persoonlijke ervaringsdeskundigheid hebben de Gezinfluencers toegankelijke en betaalbare online trainingen en doe-het-zelf coachingsprogramma’s ontwikkeld. Hiermee helpen ze de stief vaders en moeders heel snel inzicht te krijgen in hun eigen situatie en alle specifieke uitdagingen die bij samengestelde gezinnen horen, en bieden ze de gereedschappen om er (weer) een succes van te maken. 


"DE MISSIE IN HARDE CIJFERS: HET SLAGINGSPERCENTAGE VOOR SAMENGESTELDE GEZINNEN VAN 30% NAAR 70% BRENGEN"


We zoeken zo veel mogelijk samenwerking met partners die veel te maken hebben met de gevolgen van de lastige situatie waarin de meeste samengestelde gezinnen zitten, waaronder WIJ-teams, gemeentes, huisartsen, zorginstellingen, coaches, psychologen, advocaten, mediators en diverse andere partijen.

Wil je meedoen? We horen heel graag van je!


Naast het voortdurend doorontwikkelen van het huidige aanbod staat een gratis programma voor kinderen heel hoog op de to-do lijst.
Er zitten nog veel mooie ideeën en initiatieven voor het boosten van de slagingspercentages van samengestelde gezinnen in het vat.
Eind 2021 gaan we de Engelstalige markt bestormen.


null


Onze diensten

E-learning

We bieden je de beste informatie, naar aanleiding van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

E-coaching

Online coachings programma waarin je in 7 stappen leert hoe jouw samengestelde gezin veel succesvoller en relaxter wordt.

E-community

Jouw online familie. Een inspirerend en besloten platform waar je in contact komt met mensen in dezelfde situatie. 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Heel goed bruikbaar in mijn eigen praktijk"
Specifieke kennis en kunde direct toepasbaar en inzetbaar in je eigen therapeutische of coachingspraktijk.
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik zie mijn gezin nu heel anders"
Het programma heeft me veel nieuwe inzichten en begrip gegeven. 
Ms. Nameless
Add Your Stars
"Ik wou dat dit er was geweest toen ik begon"
Met realistische verwachtingen was het heel anders gelopen met mijn samengestelde gezin. Wat had het veel frustratie en ellende gescheeld. Voor iedereen!
Ms. Nameless
Add Your Stars

null